Uw advocatenkantoor in Amsterdam.

Advocatenkantoor van Heeks is een advocatenkantoor in Amsterdam waar U na het maken van een afspraak terecht kunt voor juridisch advies, juridische assistentie of een procedure.
Wanneer U op een moment bent gekomen dat U juridische bijstand nodig heeft, bevindt U zich meestal in een lastige situatie. U bent dan gebaat met een advocaat met kennis van zaken die snel en daadkrachtig kan optreden. Maar U heeft ook een professionele gesprekspartner nodig die zich kan inleven in Uw situatie en eerlijk aangeeft wat Uw kansen zijn.

Onze diensten:
Het kantoor voorziet in een keur aan juridische diensten en adviezen.
Personen- en familierecht, bouwrecht, bestuursrecht, contractrecht en ondernemingsrecht en zo nodig mediation zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden van het kantoor: binnen en buiten de rechtszaal.
Daarnaast heeft ons kantoor er begrip voor, dat U in de huidige tijd, met de hogere eigen bijdrages voor toevoegingen en de verhoogde griffiekosten zo voordelig mogelijk uit Uw problemen kunt komen. Voordelig en snel, en zo mogelijk buiten de rechtszaal.
Dat kan vaak: door overleg, mediation en in het geval van een echtscheiding via onze specialiteit: “ de Voorbeeldscheiding”. Deze kan goedkoop, snel, met een persoonlijk gesprek, zonder een bezoek aan de rechtbank, door een gespecialiseerd advocaat. En als U overdag werkt kan een eerste gesprek ook in de avonduren of het weekend.

Over ons:
Met deze kennis en ervaring bent U verzekerd van een deskundig advies in begrijpelijke taal en het maximaal haalbare resultaat bij advies, onderhandelingen en gerechtelijke procedures.
Het kantoor blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied door het jaarlijks volgen van diverse cursussen en bijscholingstrajecten in de specialismen, zowel als advocaat als in de functie van geregistreerd NMI-mediator.
Het is voor advocatenkantoor van Heeks een uitdaging om oplossingen voor Uw situatie te waarborgen.